Er blevet storfan af balletbingo og generel online bingo

Jeg har i mange år spillet bingo, sammen med en rigtig god veninde, nede i vores lokale sportshal og det har i den grad ført mange sjove gevinster med sig. Alt lige fra en halv gris, til chokolade, til køkkenudstyr og mange andre spændende ting, har bingo været en tro ven, der til tider næsten har kunne rede julen. Jo da, man er vel bingo fan, men nu har min veninde og jeg, fået smag for online bingo, nærmere betegnet Balletbingo.

Balletbingo er et nyt alternativ til normal bingo, som man kender det fra diverse sportshaller og hvor man ellers igennem tiderne, har afholdt den velkendte folkesport, med tal brikker, spilleplader og en bingo kalder, som regel på den anden side af de halvtreds. Det er hyggeligt nok, men der går længere og længere tid imellem arrangementerne her i byen og der virker som om, at online bingo i fremtiden vil stå tilbage alene.

Jeg har lidt blandede følelser omkring den her udvikling, for på den ene side har jeg været super glad, for “rigtig” bingo, men det her nye online bingo fungerer bare på et helt andet niveau. I modsætning til bingo nede i spillehallen, så kan man her vinde kolde kontanter og jeg skal hilse at sige det er nogle ganske pæne beløb, der udloddes på mange af de spilrunder der afvikles. Balletbingo kan jeg spille når det passer mig, indsætte beløb på min konto og i det hele taget for styret mine bingo lyster, langt mere fleksibelt.

Du kan følge med på alle reaktioner til dette indlæg via RSS 2.0-feedet. Der er lukket for både kommentarer og pings i øjeblikket.

Der er lukket for kommentarer.