Jeg køber selv billige marguerit smykker, venter ikke på de dyre ;-)

Nu har jeg gået og været lun på min farmor margurit smykker i så lang tid. Hun plejer at være ret gavmild med at give mig og os andre børnebørn alt muligt halløj, men margurit smykkerne vil hun sg* ikke af med. Så jeg må hellere se, om jeg kan finde nogle billige marguerit smykker, for jeg vil bare have dem!

Da jeg var lille, var jeg altid så fascineret af hendes margurit ring, hun havde den i klassisk hvid og guld, og jeg var helt pjattet med den. Jeg fik en sjælden gang imellem lov til at prøve den, men den var selvfølge for stor. Jeg har virkelig ledt meget efter billige marguerit smykker, for dem min farmor har er sindssygt dyre, og jeg har alligevel ikke nerver til at gå med så dyre smykker.

Jeg er støt på en smykkeshop på nettet, der sælger billige marguerit smykker, både ørestikkere og armbånd og alle mulige andre styles, man ikke kan få når det er de dyre marguritter som min farmors.

Hvad skal man også med dyre smykker og dyre margueritter, når man kan få billige marguerit smykker på nettet. Så kan jeg jo bare købe mine egne så tosset jeg vil, og stoppe med at plage min farmor om hendes ring! Den er jo nok blevet for lille til mig efterhånden alligevel…

Du kan følge med på alle reaktioner til dette indlæg via RSS 2.0-feedet. Der er lukket for både kommentarer og pings i øjeblikket.

Der er lukket for kommentarer.