Bredbånd vs. mobilt bredbånd

Bredbånd vs. mobilt bredbånd, eller kampen imellem det gamle og det nye. Jeg har selv valgt at skrotte det almindelige bredbånd til fordel for mobilt bredbånd, hvorfor? Læs med her.

Jeg startede med at kalde det kampen imellem det gamle og det nye. Det er selvfølgelig ikke helt rigtig, for det som de fleste anser for almindeligt bredbånd, det såkaldte ADSL, er slet ikke så gammel en teknologi igen. Men indenfor teknologi går det hele rigtig hurtigt, og i forholdt til mobilt bredbånd er det, det gamle.

Hvorfor har jeg så valgt mobilt bredbånd, og droppet det almindelige bredbånd?

Det er faktisk et meget simpelt spørgsmål, mobilt bredbånd er meget smartere. For med det almindelige bredbånd er jeg fanget på et specielt område, jeg kan ikke bevæge mig frit omkring. Derimod har jeg mulighed for at gøre nøjagtig hvad jeg vil med mobilt bredbånd. Selvfølgelig er det lidt dyre, og det er også vigtigt at tage med i sine overvejelser, men det er også bare så smart, at jeg gerne ofre lidt penge på det. Man kunne sagens have beholdt det gamle bredbånd også, men det følte jeg bare ikke at jeg havde brug for. Så jeg synes det ville være lidt spild af penge.

Du kan følge med på alle reaktioner til dette indlæg via RSS 2.0-feedet. Der er lukket for både kommentarer og pings i øjeblikket.

Der er lukket for kommentarer.