De fedeste cargo shorts og pilotbriller – Er sommeren forbi?

For ikke så lang tid siden fandt jeg et rigtig godt tilbud på cargo shorts, faktisk så godt at jeg købte otte par. Nej så hurtig slider jeg dem naturligvis heller ikke op, men jeg havde stort set ingen shorts tilbage og så var det et rigtig godt tilbud. Jeg købte også ved samme lejlighed et par fantastiske pilotbriller, af den slags man husker fra Top Gun, men det er en anden historie.

Sagen er imidlertid den at ikke så snart havde jeg investeret i omtalte cargo shorts og pilotbriller, før end at det gode vejr gik i sig selv igen. Helt ærligt, hvad er det med det danske vejr? Det er snart hver eneste sommer, og når vi en sjælden gang har en god sommer, så er jeg taget sydpå.

Nå men nok brok fra min side. Man skal ikke kaste med mælk mens man græder over et spildt glashus, eller hvordan det nu er. Nu står jeg her med otte par cargo shorts, men de kan vel bruges igen til næste år, så håber jeg bare at den globale opvarmning begynder at virke så jeg kan få noget sol på kroppen. Eller må turen jo gå sydpå igen.

Du kan følge med på alle reaktioner til dette indlæg via RSS 2.0-feedet. Der er lukket for både kommentarer og pings i øjeblikket.

Der er lukket for kommentarer.