Det er aldrig for sent at få en brystforstørrelse

Jeg har da gennem tiden tænkt på hvad der kommer til at ske mine 2 bryster med alderen. De har altid været min stolthed, store flotte og velproportionerede. Ca. hver 5 år har der sket en forandring, indholdet er blevet mindre men huden er stadig lige stor! Det gør det ikke bedre at jeg har ammet 4 børn. Og for hvert barn har de vokset til fuld størrelse, til at langsomt tømmes for mælk og indhold. Jeg har derfor begyndt at overveje en brystforstørrelse.

Men jeg ser det ikke rigtig som en forstørrelse, de skal jo blot fyldes ud igen. Min bekymring er dog om skindet er blevet så stort at det rent faktisk bliver en brystforstørrelse selv om jeg bilder mig ind at det blot er en udfyldning af skind!

Jeg var i fitness i går, og da jeg kom ud af bladet stod der en dame/kvinde foran mig omkring de 60-70år, vurderet ud fra rynker med 2 strittende bryster. Det var svært at tage øjnene fra dem, da brysterne lignede et par bryster der sad på en 14-årig imens resten af kroppens skind tydeligt var over de 60 år. Jeg kunne ikke rigtig finde ud af om hun havde fået en brystforstørrelse, eller blot fyldt dit skind ud. Det var et besynderligt syn så længe hun var nøgen, da brysterne åbenlyst var yngre end hende. Men da hun fik tøj på, så var det blot fordi at jeg vidste det, at jeg kunne se 2 strittende 14-årsbryster, ellers ville jeg blot have været imponeret over hvor højt og flot de sad på kvinden. Som i øvrigt så meget godt og ungdommelig ud.

tid til en brystforstørrelse

Det er selvfølgelig den enkelte person individuelle valg om de vil lave en brystforstørrelse eller ej. Men dette syn af denne kvinde fik mig dog til at tænke en ekstra gang, for jeg skal ærlig indrømme at der ikke var stor sammenhæng mellem bryst og kvinde da hun var nøgen. Men da hun fik tøjet på, sad brysterne lige hvor de skulle, og det var ikke bh´en der gjorde det. Når brysterne er blevet for tømt for indhold kan selv den bedste Bh ikke hjælpe, der skal fyld i, der skal en brystforstørrelse til, det så jeg i går!

Du kan følge med på alle reaktioner til dette indlæg via RSS 2.0-feedet. Der er lukket for både kommentarer og pings i øjeblikket.

Der er lukket for kommentarer.