Se mit nye skræddersyede jakkesæt

Så er det blevet tid til at blære sig over for vennerne! Jeg har nemlig lige bestilt et skræddersyet jakkesæt. Det er med garanti noget de ikke har, og forhåbentlig vil misundelsen ingen ende tage.

Jeg var meget i tvivl, om jeg skulle købe et skræddersyet jakkesæt lavet af kashmir, eller om det skulle være lavet af uld. Jeg er nemlig ikke ligefrem nogen ekspert på de forskellige stoffer tøj kan være lavet af. Heldigvis kom min mor til hjælp, og valget faldt på kashmir.

Jeg kan dårlig nok vente på at pakkeposten kommer med mit jakkesæt. Det skal nok blive sjovt at føle sig som en million foran sine venner, der alle render rundt i udvaskede gamle t-shirts.

Forhåbentlig bliver jeg ikke alt for glad for skræddersyet jakkesæt, da disse ting jo ikke er jakkesæt, kashmir, skræddersyet jakkesæt, nyt jakkesæthelt billige. Det er i hvert fald noget der hurtigt vil dræne min pengepung.

Du kan følge med på alle reaktioner til dette indlæg via RSS 2.0-feedet. Der er lukket for både kommentarer og pings i øjeblikket.

Der er lukket for kommentarer.