Shoppingtur endte med besøg af låsesmed

Tidligere i dag var jeg ude og shoppe, som jeg plejer, og da det godt kan være lidt svært at bære på en masse shoppingposer, tasker og sine nøgler og telefon, så er der dømt til at ske uheld – og det gjorde der. Jeg mistede mine nøgler, og jeg aner ikke, hvor jeg har tabt dem henne. Distræt som jeg er, så opdagede jeg det faktisk også først, da jeg kom hjem og ikke kunne låse mig ind i lejligheden, men så var det godt, at jeg stadig havde min telefon ved hånden, så jeg hurtigt kunne ringe efter en låsesmed.

Jeg valgte at ringe til Københavns Låsesmed, da det er ham, jeg plejer at ringe efter, når jeg mister mine nøgler – og ja det er sket mere end én gang.

Låsesmeden kom som altid hurtigt ud til adressen og låste mig ind, så jeg kunne få pakket alt mit nye tøj på og prøvet det i det rigtige lys. Alt i alt har det været en meget begivenhedsrig dag, men som altid vil jeg gerne sige tak til min låsesmed for at redde dagen.

låsesmed

Du kan følge med på alle reaktioner til dette indlæg via RSS 2.0-feedet. Der er lukket for både kommentarer og pings i øjeblikket.

Der er lukket for kommentarer.