Solfilm er primært solbeskyttende dernæst gangster

Jeg bliver snart en gangster-mor, for jeg skal nemlig have solfilm på mine bilruder. Jeg glæder mig til at få pimpet min bil op og nu, som I nok kan høre, er jeg gået i total gangster-mode! Det plejer ikke at lyde som mig, men det er bare tanken om at noget så gangster som tonede ruder, skal monteres på min bil, der påvirker mig!

Beslutningen om at få solfilm på bilen, er slet ikke taget med henblik på at forny min bils udseende, men det er i stedet fordi mine børn bliver meget generet af solens skarpe stråler. Deres øjne svier og deres hud bliver helt vildt rød.

De færreste ved at solfilm er solbeskyttelse. Den har en faktor 250 og forhindrer biler i at overophede. Det er meget smart. Det vidste jeg slet ikke. Jeg troede at tonede ruder kun kom på for udseendets skyld. Det var min kollega, der anbefalede mig det, da jeg fortalte hende om, hvordan mine børn bare hader at køre i bil om sommeren og at det forhindrede os i at komme på bilferie.

Nu glæder jeg mig mega meget til næste sommer. Men inden jeg begynder at planlægge ferie, vil jeg gerne være helt sikker på at solfilm beskytter deres sarte hud.

Du kan følge med på alle reaktioner til dette indlæg via RSS 2.0-feedet. Der er lukket for både kommentarer og pings i øjeblikket.

Der er lukket for kommentarer.