Et flyttefirma i København – Hvor kan man finde anbefalinger?

Jeg bor i København og jeg skal til at flytte. Jeg skal faktisk også flytte temmelig langt, nemlig helt til Norge, så det er naturligvis vigtigt at alt går som det skal, til tiden og alt det der. Der findes dog rigtig mange flyttefirmaer i København og jeg har ikke tænkt mig at tage chancen med et tilfældigt flyttefirma.

Således har jeg forsøgt at finde anbefalinger på nettet, men uden det store helt. størsteparten af det jeg finder er tydeligvis ikke skrevet med henblik på andet end reklame. Jeg ved ikke om man kan tjene penge på at anbefale firmer og den slags, men ikke desto mindre lader jeg mig ikke narre så let. Så derfor skriver jeg nu her for at høre om i kan anbefale et flyttefirma i København eller et sted på nettet hvor jeg kan finde den slags anbefalinger.

Jeg er sådan set ikke specielt krævende. Jeg ønsker blot at man overholder sine aftaler, passer på mine ting på den lange tur, og alt sammen naturligvis til en rimelig pris. Så hvis du kender til sådan et flyttefirma i København, så vil jeg meget gerne høre mere om det snarest, for det er ved at haste.

Du kan følge med på alle reaktioner til dette indlæg via RSS 2.0-feedet. Der er lukket for både kommentarer og pings i øjeblikket.

Én kommentar »

 
  • Heidi Jameson siger:

    Har du overvejet flyttefirma København. Det en af de største, selvom det naturligvis ikke garanterer kvalitet. Jeg har dog aldrig haft problemer med dem.