Jeg har en drøm om en kosmetisk tandbehandling med implantater

Jeg har altid været rigtig utilfreds med mine tænder, da de er både skæve og sidder i forskellige højder, og min lyst til at få lavet en kosmetisk tandbehandling med implantater tog for alvor til efter mit sidste besøg hos tandlægen.

Sidste gang jeg var hos tandlægen, var nemlig første gang efter jeg havde skiftet tandlæge, og i det sekund jeg åbnede munden, sagde hun: ”Har du nogensinde overvejet at få en kosmetisk tandbehandling?”. Da jeg hørte disse ord komme ud af min tandlæges mund, tænkte jeg straks, at det måtte være tid til at få erstattet mine tænder med implantater.

Efter jeg havde fået det årlige tandtjek, tog jeg direkte hjem til min kæreste og spurgte ham, om han syntes, at jeg skulle få lavet en kosmetisk tandbehandling med implantater. Min kæreste var meget diplomatisk og sagde, at han syntes at mine tænder var perfekte, som de var, men jeg var ikke helt enig med ham.

Jeg tændte derfor straks computeren for at undersøge, hvad det egentlig ville indebære at få en kosmetisk tandbehandling med implantater. Efter nogle timers research havde jeg besluttet mig for, at jeg skulle have en kosmetisk tandbehandling.

Jeg har nu kontaktet en klinik, der laver kosmetiske tandbehandlinger, og jeg har fået en tid om en uge, hvor de lige skal undersøge mine tænder og finde ud af, om jeg skal have implantater, og hvordan behandlingen skal foregå.

Jeg er selvfølgelig rigtig nervøs for, hvad der kommer til at ske, og om det kommer til at gøre ondt etc., men jeg glæder mig endnu mere til at se resultatet. Igennem hele mit liv har jeg været utilfreds med mit smil og mine tænder, og jeg glæder mig virkelig meget til at kunne smile uden at tænke over, om det mon ser dumt ud.

Min mor har spurgt mig, om jeg har tænkt på, at det kan være, at jeg efter min kosmetiske tandbehandling ikke kan kende mig selv, men det tror jeg næppe. Jeg tror slet ikke, at jeg vil være negativ over resultatet overhovedet. Tværtimod. Det er jo snorlige tænder, jeg ønsker, og det kommer jeg til at få med implantater.

Selvom en kosmetisk tandbehandling med implantater ikke er billig, så er jeg sikker på, at det er alle pengene værd, og jeg vil råde alle, der er utilfredse med deres tænder, til at få erstattet deres tænder med implantater.

Du kan følge med på alle reaktioner til dette indlæg via RSS 2.0-feedet. Der er lukket for både kommentarer og pings i øjeblikket.

Én kommentar »

 
  • Marie Mortensen siger:

    Jeg har det præcis som dig! Min tandlæge sagde også til mig, at hun syntes, at jeg skulle få lavet en kosmetisk tandbehandling, og det har jeg så fået lavet. Er lykkelig for at jeg fik det gjort!