Låsesmed Gladsaxe er min søns nye arbejdsplads – han er låsesmed

Min søn er lige blevet uddannet låsesmed, og det er vi alle i familien rigtig glade for. Vi er utrolig stolte af ham, især fordi han er den første i familien, der har gennemført en uddannelse. Ikke nok med at han er blevet færdiguddannet, så har han også fået et job hos låsesmed Gladsaxe.

Da han, og resten af familien, bor i Gladsaxe, er det jo rimelig naturligt, at han har fået arbejde hos låsesmed Gladsaxe, og det er jo rigtig heldigt, at han overhovedet har fået arbejde. Der er så mange arbejdsløse unge lige for tiden, men jeg ved selvfølgelig ikke rigtig noget om, hvor stor søgning der er til et job som låsesmed.

Min søn har drømt om at blive låsesmed lige siden, han låste sig inde som 4-årig. Dengang kom en låsesmed og reddede ham ud, hvilket han åbenbart aldrig har glemt. Det er faktisk en ret sød historie, især når man tænker på, at han i dag selv arbejder hos låsesmed Gladsaxe.

Selvom der måske ikke er så stor søgning inden for låsesmed branchen, er det stadig utrolig flot, at min søn fik sig et job som låsesmed Gladsaxe. De er nemlig kendt for at være den bedste låsesmed i Gladsaxe og omegn.

Hver dag glæder jeg mig til, at min søn ringer til mig, når han kommer hjem fra arbejde og fortæller om sin dag. Han har altid en masse spændende historier at fortælle om folk, der har låst sig selv ude, haft indbrud og så videre.

Det må være rigtig dejligt for ham at komme ud og opleve nogle forskellige ting hver dag, og det må man jo sige, at man gør som låsesmed, og jeg kan forestille mig, at man oplever rigtig mange spændende ting, når man er låsesmed i Gladsaxe, for vores by er ikke så stille, som man tror.

Du kan følge med på alle reaktioner til dette indlæg via RSS 2.0-feedet. Der er lukket for både kommentarer og pings i øjeblikket.

Én kommentar »

 
  • Heidi Jameson siger:

    Det er da fantastisk, at din søn er blevet udlært som låsesmed, og at han oven i købet også har fået sig et job! Tusinde gange tillykke til ham 🙂