Om implantater og om at føle sig pinlig

Nej det er i virkeligheden ikke min skyld, men for folk som ikke har haft den samme opvækst som mig, og det er der forhåbentlig ikke mange som har, kan det været svært at forstå hvorfor jeg, i en alder af bane 22 år, har brug for implantater.

Jeg ved naturligvis at det ikke er min skyld, men da jeg også ved at mange andre i deres stille sind vil påstå det modsatte, så føler jeg pludselig også at det er ene og alene min skyld, og så ledes føler jeg mig pinlig. Men det var jo i grunden ikke det jeg ville skrive om. Faktum er at det nu er gået så vidt at jeg har brug for implantater, og det har jeg sådan set ikke noget imod, men jeg ved intet om emnet og føler mig derfor en smule usikker.

Jeg har prøvet at søge på nettet for at finde yderligere informationer om implantater, men uden det store helt. Jeg har været på biblioteket, men de bøger som syntes interessante var udlån og så videre i samme dur.

Således skriver jeg nu her, i håb om at i kan fortælle mig om jeres erfaringer med implantater og implantatbehandling, så jeg ikke behøver at være så urolig.

Du kan følge med på alle reaktioner til dette indlæg via RSS 2.0-feedet. Der er lukket for både kommentarer og pings i øjeblikket.

Én kommentar »

 
  • Heidi Jameson siger:

    Ok, nu er det godt nok ved at være et stykke tid siden, at du skrev dette indlæg, men jeg kan fortælle dig, at jeg fik implantater i en meget tidlig alder, så bare rolig – du er ikke den eneste.